Vaší pracovní náplní bude prodej hutního materiálu, jednání se zákazníky, kalkulace cen, příprava nabídek a uzavírání obchodních smluv se zákazníky  v ČR. Kompletní řízení zakázky, péče o stávající portfolio zákazníků a akvizice nových, práce v interním SW. Návštěvy a  komunikace s klíčovými zákazníky i mimo kancelář, prezentování společnosti na jednáních.

Očekáváme a potřebujeme od Vás obchodní talent, týmového hráče, který umí pracovat a má zájem profesně růst, učit se nové věci. Umí se samostatně rozhodovat, konstruktivně uvažovat, má argumentační a komunikační dovednosti, aktivní znalost německého jazyka a práce na PC - MS Outlook, Word, Excel. SŠ/VŠ ekonomického či technického oboru (obor strojírenství, stavebnictví výhodou), zkušenosti z oblasti prodeje služeb a výrobků, reprezentativní vystupování, pro aktivita, zodpovědnost, spolehlivost, pečlivost, flexibilita, ochota cestovat,  ŘP skupiny B. 

Nabízíme zázemí úspěšné zahraniční společnosti, která má dlouholetou tradici a obchodní vizi. Zcela samostatnou pracovní pozici, kde budete mít možnost projevit svůj obchodní talent a učit se novým věcem, profesně růst. Možnost zahraničních pracovních cest a školení. 

Zaměstnanecké benefity: 13.a 14. plat, stravné, příspěvek na penzijní připojištění. 

Pevná pracovní  doba: Po - Pá 7:00 - 15:30 hod., Okružní 2835, 37001 České Budějovice,

Obchodní aktivity převážně v rámci Jihočeského kraje. 

Nástup možný ihned. 

Mzdové podmínky budou předmětem jednání při osobním pohovoru. 

Vaši budoucí kolegové pracují u www.weyland.at

 

Strukturovaný životopis v českém a německém jazyce na v E-Mail : budweis@weyland.at


FRUTEK, spol. s r.o.